Onze School

Schooltijden

Om 8.25 uur gaat de eerste bel, om 08.30 uur gaat de tweede bel. Op dat moment beginnen de lessen en moeten de ouders het gebouw hebben verlaten. De buitendeuren worden dan ook afgesloten. Kinderen die te laat komen moeten via de hoofdingang naar binnen. Daar is ook een deurbel indien de deur op slot is. Dit herhaalt zich om 12.55 uur en 13.00 uur. Breng uw kind op tijd naar school, zodat het geen lestijd mist! De kinderen zijn op vrijdagmiddag vrij van school. De kleuters (groep 1 en 2) zijn om de week de hele vrijdag vrij.

Dag                                ochtend                                                  middag
maandag                       08.30 - 12.00 uur                                  13.00 - 15.00 uur
dinsdag                          08.30 - 12.00 uur                                  13.00 - 15.00 uur
woensdag                      08.30 - 12.00 uur                                  13.00 - 15.00 uur
donderdag                     08.30 - 12.00 uur                                  13.00 - 15.00 uur
vrijdag                            08.30 - 12.30 uur

Vervoer van leerlingen van buiten Leerdam

Stichting Kinderkaravaan vervoert voor onze school de leerlingen vanuit Vianen, Gorinchem en Culemborg. Voor deze service moet worden betaald en kunt u bij uw gemeente een tegemoetkoming in de reiskosten aanvragen. Bij aanmelding van uw kind regelt u met de coördinator van deze stichting het vervoer. De school is niet verantwoordelijk voor het vervoer!

Let op! DE SCHOOL IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR HET LEERLINGENVERVOER!

Basisschool El Boukhari is onderdeel van de Stichting voor onderwijs op Islamitische grondslag in Midden- en Oost-Nederland.